2011. október 13., csütörtök

Rózsa Péter: Varázslatos Egyiptom - Jelenlegi ára: 2 745 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Varázslatos EgyiptomA könyv listaára: 3350 Ft. Leírás:
Egyiptom történetét és kultúráját kívánja nagy vonalakban bemutatni ismeretterjesztő kötetében a szerző. Az ókortól napjainkig ívelő áttekintés első fejezete a méltán világhírű alexandriai könyvtár múltjáról és jelenéről szól. A könyv java részét kitevő második fejezetben a Nílus-völgyi ország gazdag történelméről olvashatunk időrendi tagolásban. A fáraók korától az asszír és perzsa hódítás, illetve a hellenisztikus korszak évszázadain, a római és bizánci éra végéig ívelő ókori események áttekintése kapcsán betekintést nyerhetünk az egyiptomi őslakosok egykori mindennapjaiba, társadalmi és vallási életének titkaiba, s olvashatunk máig élő leszármazottaikról, a koptokról is. Jóval rövidebb terjedelemben kerül ismertetésre az iszlám hódítást követő időszak, mely az Arab Birodalom kialakulásától - a Fátimida, Ajjúbida, Mameluk és Oszmán kort is érintve - a modern Egyiptom bemutatásáig tart. Az Egyiptománia című fejezet az ókori egyiptomi kultúra máig ható, művészettörténeti jellegű kisugárzásáról szól, s megismerhetjük az egyiptológia legnagyobb kutatóinak, tudósainak portréit, a téma magyar vonatkozásait is érintve. Az ízléses kivitelű, sok színes képpel illusztrált kötetet néhány útiterv ismertetése, praktikus viselkedési és etikett útmutató, irodalom- és internetes forrásjegyzék zárja. ISBN: 978-963-596-749-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 745 Ft

Az aukció vége: 2011-10-14 19:15
. Rózsa Péter: Varázslatos Egyiptom - Jelenlegi ára: 2 745 Ft

Fontos