2011. július 28., csütörtök

Snore Stopper horkolásgátló - horkolás gátló - Jelenlegi ára: 900 Ft

Szabaduljon a meg az éjszakai hangoskodástól!
Felmérések alapján a horkolás népbetegség. A felnőtt lakosságnak csaknem a felét érinti. Hosszútávon szociális, és egészségügyi problémákhoz vezethet.
Minden második családban akad egy horkoló ember. A Snore Free egy hatékony horkolásgátló termék mellékhatások nélkül. Szabaduljon meg a horkolástól!
Miért horkolunk?
A horkolás akkor jelentkezik, ha a belélegzett levegő akadályba ütközik. Jelentkezhet egy megfázás alkalmával, okozhatja anatómiai rendellenesség az orrban vagy a torokban, de a leggyakoribb oka az, hogy a torokban levő izmok alvás közben túlságosan ellazulnak. Így a toroknyílás leszűkül és a légáramlás lelassul, és a lágy szövetek vibrálni kezdenek. Ezt a jelenséget legtöbbször nagyon kellemetlen hanghatás kíséri. Ez a horkolás.
A horkolás zavarhatja a jó éjszakai alvást!
Ha horkol, a légzése rendszertelenné válik, és zavarja az alvást . Ez azt jelenti, hogy szervezete nem tud regenerálódni, idővel kimerült lesz és végül meg is betegedhet.. Azt érzi, hogy ébredéskor fáradt, napközben levertnek érzi magát. A horkolók esetében sok betegség kialakulásának a veszélye magasabb. A horkolás a férfiakat jobban érinti.
Előzze meg a későbbi problémákat mielőtt a környezetében élőket is teljesen kifárasztja!
Egy egyszerű és kényelemes megoldás : Snore Stopper!
A Snore Stopper hatékonyan szünteti meg a horkolás okát. Ez egy egyszerű kezelés, amely megszabadítja Önt a horkolás okozta kellemetlenségektől. Ha jobban alszik, és frissen ébred reggelente, sokkal aktívabbnak fogja érezni magát napközben.
Milyen problémákat okozhat a horkolás:
-    Tönkreteheti a szexuális életet
-    Stresszt, érrendszeri problémákat, magas vérnyomást okozhat
-    Migrén, gyakori fejfájás, memóriaproblémák
-    Zavarhatja a társas kapcsolatokat, kimerültséget okozhat
Íme a különbség amit a minőségi alvás kínál!
Az Snore Stopper kényelemes, diszkrét és egyszerű a használata. A Snore Stopper egy kis műanyag gyűrű, két speciális természetes mágnessel, ami állandó kényelmes nyomást gyakorol az orr bizonyos pontjaira, így mágnesesen stimulálja a septum idegeket mindkét oldalról. Növeli a légáramlást az orrban és elősegíti a légutak kinyílását, a horkolás elkerülése érdekében.
Nem tartalmaz elemet, gyógyszert vagy sprayt, megvásárlása után nem merül fel több költsége.
Budapesten a Nagyvárad téren és Soroksáron valamint Taksonyban személyesen is átvehető


Jelenlegi ára: 900 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 14:12
. Snore Stopper horkolásgátló - horkolás gátló - Jelenlegi ára: 900 Ft

Fontos