2011. november 28., hétfő

ShedEnder Pro kutya-macska alj szőr kiszedő fés - Jelenlegi ára: 990 Ft


SHED ENDER PRO
A SHEDENDER PRO a szőrt kiszedi de nem vágja el és nem is trimmeli.
Kérem, olvassa el figyelmesen a használati utasítást, mielőtt az eszközt használni kezdené.
A SHEDENDER PRO vedlés ellenes eszköz csak a használati utasításnak megfelelően használható!
HASZNÁLATI UTASÍTÁS:
1. / Győződjön meg arról hogy kutyájának, macskájának a szőre tiszta és TÖKÉLETESEN SZÁRAZ. A jobb eredmény elérése érdekében az eszközt közvetlenül az állatok fürdetése és a szőrzet tökéletes megszárítása után közvetlenül ajánlott használni.
2. / Mivel az eszköz használata során rengeteg szőrt távolíthat el a kutya, macska bundájából, célszerű olyan helyen használni az eszközt, ahol könnyű tisztogatni, illetve porszívózni.
3. / Az eszköz rozsdamentes acél fejét fektesse bele a kutya, macska szőrébe, majd GYENGÉDEN húzza végig a szőrmentében az eszközt az állaton. Használja az eszközt kefe módjára és húzza végig a szőrön, de tartsa távol az állat bőrétől.
Használja hosszú, lágy mozdulatokkal az eszközt, és kerülje az egy területre korlátozódó erős végighúzást. Különösen elővigyázatosan dolgozzon az állat érzékeny testtájainál (gyomortájék, lábak, ivarszervek és végbéltájék. SOHA NE NYOMJA RÁ NAGYOBB ERŐVEL az eszközt az állat szőrére, mint amilyen erővel könnyed fésülést végezne!
A mélyre hatoló és durva eszközhasználat az állat bőrét kipirosíthatja és irritálhatja.
Érzékeny bőrű kutyák még az egyszerű kefélés esetén is fájdalmas bőr sérüléseket szerezhetnek.
Ha a kutya, macska bőrén kipirosodást, vagy irritációt észlel, ne használja az eszközt tovább!
KÜLÖNLEGES MEGJEGYZÉSEK:
Az eszköz használatának időtartama eltérő lehet az állat fajtájától illetve a szőrzet típusától függően.
Mielőtt az eszközt használatba venné, alaposan vizsgálja meg az állatot, amelyet kezelni kíván, hogy meg tudja állapítani:
1. / Csomós, filces-e a szőrzet: Ha összecsomósodott, filces a szőrzet, ne használja az eszközt! Hivatásos kozmetikushoz vigye el kedvencét, ahol az professzionális kezelésben részesül.
2. / Sérülések, vágások, sebek, sérült bőrfelületek esetén: Az állatok szőrzete eltakarhatja a bőrön levő sérüléseket, sebeket, tehát meg kell győzödnie arról, hogy ilyen elváltozások nincsenek az álla bőrén.
Ha sérült a bőr NE HASZNÁLJA az eszközt! Vigye el állatát állatorvoshoz, ahol az a szükséges kezelést megkapja!
Rendkívül erős szőrhullást, vedlést kiválthat az állat egészségi állapotában, táplálkozásában beálló változás, ilyen esetben kérje állatorvosa szakértő segítségét!
A SHEDENDER PRO csak a vedlésre, szőrhullatásra képes fajtákon használható, nem szabad használni olyan kutya és macska fajtákon, amelyek nem vedlenek. Problémás esetben, a vedlést mutató, vagy vedlésre nem képes fajták elkülönítése céljából kérje állatorvosa segítségét.
Banki adatok: 10400913-86714955-53501005


Jelenlegi ára: 990 Ft

Az aukció vége: 2011-11-29 21:42
. ShedEnder Pro kutya-macska alj szőr kiszedő fés - Jelenlegi ára: 990 Ft

Fontos